Titulli Publikuar më Veprime
Shpallje pozicioni vakant levizje paralele dhe pranim sherbim civil gjyqesor 19.12.2022
Mbyllja e procedurës Ekonomist Gjykata e Rrethit Gjyqesor Lushnje 02.12.2022
Sekretar gjyqesor 24.11.2022 Gjykata e rrethit Gjyqesor Fier 02.12.2022
VENDE VAKANTE -QENDRA 2 (3). 21.11.2022
VENDE VAKANTE - SPECIALIST I SIGURISE 21.11.2022
VEND VAKANT-SPECIALIST protokoll-arkive. 21.11.2022
Gjykata e Rrethit Gjyqesor Pogradec -Pranim ne sherbimin civil gjyqesor 21.11.2022
Shpallje Bashkia Pogradec per te paditur, Roxhens Laraku-Dhimitrulla Sallo zm 21.11.2022
Shpallje NJesia Administrative Bucimas Pogradec per te paditur, Burbuqe Andon Lickollari zm 21.11.2022
Shpallje lëvizje paralele dhe pranim ARKIVIST Gjykata e Rrethit Gjyqesor Durres 18.11.2022