Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim për zgjedhjen e Zv/Kryetarit të Gjykatës së Apelit Tiranë 07.01.2022
Shorti Gjyqesor ne Gjykaten e Apelit Tirane , pezullohet per periudhen 30/07/2021 deri 29/08/2021 30.07.2021
Sot në datën 12.07.2021, Kryetari në Detyrë dhe Kancelarja e Gjykatës së Apelit Tiranë 13.07.2021
Sot në datën 12.07.2021, Kryetari në Detyrë dhe Kancelarja e Gjykatës së Apelit Tiranë zhvilluan takim me Kryetaren e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Znj. Naureda Llagami së bashku me Z. Benjamin Rockwell, Drejtuesin e Byrosë për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Ligjzbatimit (INL), znj. Mirlinda Krasniqi (INL) si dhe përfaqësueset e Projektit “Reduktimi i çështjeve të prapambetura dhe rritja e efikasitetit të Gjykatës së Lartë”.
Gjykata e Apelit Tirane shpreh falenderimet per kontributin e Ambasades se SHBA-se 24.02.2021
Gjykata e Apelit Tirane shpreh falenderimet per kontributin e Ambasades se SHBA-se, per pajisjen e Gjykates se Apelit Tirane me maska mbrojtese, doreza dhe dizifenfektues, per te garantuar sigurine e personelit dhe publikut, per te ndihmuar ne mbajtjen e sistemit gjyqesor te sigurt dhe funksional.