Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim per media, date 15.05.2024 14.05.2024
Njoftim per media, date 26.04.2024 26.04.2024
Njoftim per media 02.04.2024
Njoftim per media, date 16.03.2024 16.03.2024
Njoftim per palen Enivled Aliaj 11.10.2022
Njoftim per palen Enivled Aliaj 11.10.2022
Njoftim per palet Aferdita Papa dhe Fillareti Qerama 11.10.2022
Njoftim per palen Shabane Gavojj etj 08.10.2022
Njoftim per palen Namik Murja 08.10.2022
Njoftim per palen Izmir Tahiri 08.10.2022