Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim per palen Aleksander Camandjoti 02.10.2023
Njoftim per palen Njoftim per palen Aleksandra Nikollo 02.10.2023
Njoftim per palen Alqi Denek 02.10.2023
Njoftim per palen Andromahe Nikollo 02.10.2023
Njoftim per palen Jovan Nikollo 02.10.2023
Njoftim per palen Sarando Nikollo 02.10.2023
Njoftim per palen Sorir Nikollo 02.10.2023
Njoftim per palet Odisea Barjaba, Kristofor Barjaba etj 29.09.2023
Njoftim per palet Odisea Barjaba,Kristofor Barjaba,Lefter Barjaba, Marjeta Barjaba, Jorgo Barjaba, dhe Violeta Barjaba
Njoftim per palen Alqi Lluci 29.09.2023
Njoftim per palen Agim Balla 28.09.2023