Title Published on Actions
Shpallje pozicioni vakant levizje paralele dhe pranim sherbim civil gjyqesor 19/12/2022
Mbyllja e procedurës Ekonomist Gjykata e Rrethit Gjyqesor Lushnje 02/12/2022
Sekretar gjyqesor 24.11.2022 Gjykata e rrethit Gjyqesor Fier 02/12/2022
VENDE VAKANTE -QENDRA 2 (3). 21/11/2022
VENDE VAKANTE - SPECIALIST I SIGURISE 21/11/2022
VEND VAKANT-SPECIALIST protokoll-arkive. 21/11/2022
Gjykata e Rrethit Gjyqesor Pogradec -Pranim ne sherbimin civil gjyqesor 21/11/2022
Shpallje Bashkia Pogradec per te paditur, Roxhens Laraku-Dhimitrulla Sallo zm 21/11/2022
Shpallje NJesia Administrative Bucimas Pogradec per te paditur, Burbuqe Andon Lickollari zm 21/11/2022
Shpallje lëvizje paralele dhe pranim ARKIVIST Gjykata e Rrethit Gjyqesor Durres 18/11/2022