Mirsevini  ne faqen  zyrtare  te  GJYKATES  RRETHIT  GJYQESOR  PERMET.
       

                                                                Të nderuar lexues!

                Na lejoni t'ju urojmë mirëseardhjen në faqen zyrtare  të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Permet, një nder gjykatat  e shkallës së parë. 

                Ne rubriken Pasqyra e Shtypit ju do te gjeni njoftime te kesaj Gjykate si Programin e Trasparences dhe formularet e kerkeses per transparencen.

                Në këtë faqe Ju do të gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm mbi gjykatën, strukturën, shërbimet si dhe çdo informacion tjetër të dobishëm për zhvillimin e gjykimeve. 

Orari i shërbimit :  

                 E HËNË – E PREMTE   ORA  08.00 - 16.00

 

                Tel/Fax 081323500,081322445

 

 

                                       Koordinator për të drejtën e informimit

 

            Koordinatori për të drejtën e informimit i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Permet.

 

Robert  Graci

Email:        Robert.graci@gjykata.gov.al

Tel/Fax      081322445

Adresa:     Ruga “Meleq Gosnishti” Permet 

Orari:        E Hënë - E premte 08:00 - 16:00

    

Ju faleminderit!

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Permet.

 

Per plotesimin e FORMULARIT  TE APLIKIMIT  PER  GJYKATE  ,KLIKONI MBI LIKUN ME POSTE:

Selekto linkun , kliko me te djathtin e mausit  dhe klik mbi link.

 

http://www.gjykata.gov.al/media/2888/fea-project-1.mp4

http://www.gjykata.gov.al/media/2888/fea-project-1.mp4

http://www.gjykata.gov.al/media/2888/fea-project-1.mp4