Title Published on Actions
Shpallje-ARKIVIST-Levizje paralele dhe Pranimi ne Sherbimin Civil Gjygjesor 13/05/2022
Njoftim për vend të lirë pune Gjykata e rrethit Gjyqësor Mat 13/05/2022
Njoftim per verifikimin e kushteve per Sekretare gjyqesore 29/03/2022
Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier 29/03/2022
Sekretar Gjyqësor Gjykata Administrative Tiranë 03/12/2021
Gjykata Administrative Korçë 26/11/2021
Njoftim per shpallje vendi pune per arkivist GJPAKKO 26/11/2021
Shpallje lëvizje paralele dhe pranim në sherbimin cilvil Specialit It 22/06/2021
Gjykata Kavaje shpallje vend pune 28/05/2021
Gjykata Kavaje shpallje vend pune 28/05/2021