Titulli Publikuar më Veprime
Shpallje-ARKIVIST-Levizje paralele dhe Pranimi ne Sherbimin Civil Gjygjesor 13.05.2022
Njoftim për vend të lirë pune Gjykata e rrethit Gjyqësor Mat 13.05.2022
Njoftim per verifikimin e kushteve per Sekretare gjyqesore 29.03.2022
Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier 29.03.2022
Sekretar Gjyqësor Gjykata Administrative Tiranë 03.12.2021
Gjykata Administrative Korçë 26.11.2021
Njoftim per shpallje vendi pune per arkivist GJPAKKO 26.11.2021
Shpallje lëvizje paralele dhe pranim në sherbimin cilvil Specialit It 22.06.2021
Gjykata Kavaje shpallje vend pune 28.05.2021
Gjykata Kavaje shpallje vend pune 28.05.2021