Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim me shpallje Mentor Ahmet Cëraku 30.11.2022
Njoftim me shpallje për Fabjola Ndrec Gjinaj 30.11.2022
Njoftim shkurtim vendimi për shtetasve Florand Ilie dhe Daniela Ilie 25.11.2022
Njoftim me shpallje për shtetasen Antonela Lika 21.11.2022
Njoftim me shpallje për shtetasen Fatmira Elezi 21.11.2022
Njoftim me shpallje për shtetasin Skender Elezi 21.11.2022
Njoftim me shpallje për shtetasen Flutur Sheuqet Tafilaj 16.11.2022
Njoftim me shpallje per shtetasin Gerald Cenaj 15.11.2022
Njoftim me shpallje për shtetasin Shkelqim Likcani 14.11.2022
Njoftim me shpallje për shtetasin Lumi Likcani 14.11.2022