Miresevini ne portalin e Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Kukës

Ne rubrikat e portalit do te gjeni informacion mbi ceshtjet gjyqesore.

Ne kuader te rritjes se transparences Gjykata e Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Kukës, publikon informacion nepermjet : Portalit, Monitorit ne hollin e Gjykates,

Stendes se publikimeve ne ambientet e jashtme te Gjykates dhe zyres se marredhenies me publikun e vendosur ne katin e pare te nderteses se Gjykates.

Ne ambientet e Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Kukës ndalohet duhani

Orari i punes:        E Hënë - E premte 08:00 - 16:00

 

 

   Video informuese per marje infomacion mbi shortin elektronik                 Video informuese per aksesimin e kalendarit te seancave

 

                                                                                              

 Formulari Tip i ankeses                                                            Formular per kopje te regjistrimit audio

 

Kontakte:

Gjykata e Shkallës se Parë e Juridiksionit të Përgjithshem Kukës:

 

Sekretaria:

Kryesekretare: Tefta Mata

Email: tefta.mata@gjykata.gov.al

 

Zyra e shërbimit Tropojë:

 

Punonjëse shërbimi: Xhevahire Elezaj

Email: xhevahire.elezaj@gjykata.gov.al

Tel: 0035521322290

 


Koordinator për të drejtën e informimit


Arben Sokoli

Email: arben.sokoli@gjykata.gov.al

Tel: 00355682021051

 

Shef i sektorit te IT, marredhenies me publikun, median dhe me jashte:

Gazmir ONUZI

Email:gazmir.onuzi@gjykata.gov.al

 

Gjyqtare per median:

Suada Kurti

Email: suada.kurti@gjykata.gov.al

Informacion mbi Gjykaten e Shkalles se Pare te Juridiksionit te Pergjithshem Kukes

 

 Informacion mbi Gjykaten e Shkalles se Pare te Juridiksionit te Pergjithshem KukesInformacion mbi Gjykaten e Shkalles se Pare te Juridiksionit te Pergjithshem Kukes