Miresevini ne portalin e Gjykates se Rrethit Gjyqesor Kukes

Ne rubrikat e portalit do te gjeni informacion mbi ceshtjet gjyqesore.

Ne kuader te rritjes se transparences Gjykata e rrethit Gjyqesor Kukes, publikon informacion nepermjet : Portalit, Monitorit ne hollin e Gjykates, Stendes se publikimeve ne ambientet e jashtme te Gjykates dhe zyres se marredhenies me publikun e vendosur ne katin e pare te nderteses se Gjykates.

Ne ambientet e Gjykates se Rrethit Gjyqesor Kukes ndalohet duhani

Orari i punes:        E Hënë - E premte 08:00 - 16:00

 

Kontakte:

Gjykata e Shkallës se Parë e Juridiksionit të Përgjithshem Kukës:

 

Sekretaria:

Email: tefta.mata@gjykata.gov.al

 

Zyra e shërbimit Tropojë:

 

Punonjëse shërbimi: Sekretare Albana Bicprendi

Email: albana.bicprendi@gjykata.gov.al

Tel: 0035521322290


Koordinator për të drejtën e informimit


Gazmir Onuzi

Email: gazmir.onuzi@gjykata.gov.al

Tel: 00355694288208

 

 Informacion mbi Gjykaten e Shkalles se Pare te Juridiksionit te Pergjithshem KukesInformacion mbi Gjykaten e Shkalles se Pare te Juridiksionit te Pergjithshem Kukes