Titulli Publikuar më Veprime
Njoftime me shpallje - Edmond Ndrejaj, Baftjar Kallaku, Arjola dhe Ramazan Brahilika 20.03.2023
Njoftime me shpallje - Edmond Ndrejaj, Baftjar Kallaku, Arjola dhe Ramazan Brahilika
Njoftime me shpallje - Arben Kruja, Ermir Klosi, Luan Vathi 13.03.2023
Njoftime me shpallje - Arben Kruja, Ermir Klosi, Luan Vathi
Njoftime me shpallje - Juxhin Allamani, Perparim Karaj, Fatbardh Xaka, Edmond Ndrejaj etj 27.02.2023
Njoftime me shpallje - Juxhin Allamani, Perparim Karaj, Fatbardh Xaka, Edmond Ndrejaj, Baftjar Kallaku, Mondi Milla
Njoftime me shpallje - Frrok e Madelina Gjoni, Anila Nika, Gjyste Bardhi, Oligert Matja, Merita Kupi 20.02.2023
Njoftime me shpallje - Frrok e Madelina Gjoni, Anila Nika, Gjyste Bardhi, Oligert Matja, Merita Kupi
Njoftime me shpallje - Flamur Kurti, Vilson Senja, Sanije Dobro, Robert Sukthi, Imer Dervishi etj 15.02.2023
Njoftime me shpallje - Flamur Kurti, Vilson Senja, Sanije Dobro, Robert Sukthi, Imer Dervishi, Klajdi Kuqi
Njoftime me shpallje - Fatbardh Xaka, Mustafa Kapllani, Vladimir Kacorri, Enver Karaj etj 13.02.2023
Njoftime me shpallje - Fatbardh Xaka, Mustafa Kapllani, Vladimir Kacorri, Enver Karaj, Rexhep Selmani, Robert Tara
Njoftime me shpallje - Gojardo Xeka, Blerina Kacorri, Kujtim Gjokola, Edmond Ndrejaj etj 08.02.2023
Njoftime me shpallje - Gojardo Xeka, Blerina Kacorri, Kujtim Gjokola, Edmond Ndrejaj, Ilir Malaj,Golden Shoe, Silvana Thaci, Arben Thaci
Njoftime me shpallje - Ivzi Hoxha, Genci Bazja, Ardjan Stojani, Anila Gjoni etj 06.02.2023
Njoftime me shpallje - Ivzi Hoxha, Genci Bazja, Ardjan Stojani, Anila Gjoni, Frrok Gjoni, Mardelina Gjoni, Emiljano Xhepa, Merita Kupi
Njoftime me shpallje - Blerina Kacori,Elvis Elezi,Ardjan Stojani,Jurgen Neli,Robert Sukthi,IDervishi 23.01.2023
Njoftime me shpallje - Blerina Kacorri, Elvis Elezi, Ardjan Stojani, Jurgen Neli, Robert Sukthi, Imer Dervishi
Njoftime me shpallje - Frrok Gjoni, Mardelina Gjoni, Anila Nika, Besmir Prapaniku, Hasan Alushi 19.01.2023
Njoftime me shpallje - Frrok Gjoni, Mardelina Gjoni, Anila Nika, Besmir Prapaniku, Hasan Alushi