Ju urojmë mirëseardhjen në faqen zyrtare të Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Korçë !

 

               

 

 

Të nderuar qytetarë, 

 

Me një infrastrukturë të re, moderne, Gjykata e Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Korçë përbën sot një ndër institucionet më të rëndësishme që japin drejtësi në Republikën e Shqipërisë!

Gjykata e Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Korçë trajton çështje penale dhe civile, me seli në qytetin Korçë dhe kompetencë tokësore në bashkitë Korçë, Maliq, Pustec, Kolonjë, Devoll dhe Pogradec. Shërbimet e ofruara nga administrata gjyqësore janë cilësore dhe profesionale.

Gjykata e Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Korçë ndodhet në një pikë të aksesueshme lehtësisht nga qytetarët, në afërsi të Spitalit Rajonal Korçë, Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Humane të Universitetit "Fan S. Noli" Korçë, Muzeut Kombëtar të Artit Mesjetar dhe Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Korçë.

Informacioni i mëposhtëm në këtë faqe zyrtare jep koordinatat e përgjithshme për orientimin e publikut dhe të personave të interesuar, me qëllim transparencën e veprimtarisë së drejtësisë dhe ndihmesën e publikut në realizimin e të drejtave të tyre.

Trupa gjyqësore profesionale, me përkushtimin e saj, e ndihmuar nga administrata gjyqësore e motivuar në kryerjen e detyrave, duke përdorur teknologjinë audio dhe duke ofruar shërbimin e tyre në çdo kohë gjatë orarit zyrtar janë asete të patjetërsueshme të këtij institucioni.

 

Drejtësi e vonuar, drejtësi e mohuar!

 

 

INFORMACIONE TE DOBISHME           | STATISTIKA                         | DOKUMENTACIONI

 

 

                                                                       Fletëpalosje të Gjykatës  

 

 

 

 

 

 

                                                                                   Multimedia

 

 

Video Informuese për Publikun

 

Si të plotësoni "Formularin Elektronik të Aplikimit" për marrje dokumentacioni/vërtetimi nga gjykata.

 

 

Video Informuese rreth Ndërmjetesimit