Titulli Publikuar më Veprime
NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET NË KRYESEKRETARI PËR DATËN 21.10.2022 21.10.2022
NJOFTIM JU BËJMË ME DIJE SE DITËN E PREMTE, DATË 21.10.2022, PAS ORËS 13:00 NUK DO TË KRYET ASNJË VEPRIM NË KRYESEKRETARINË E GJYKATËS SË RRETHIT GJYQËSOR GJIROKASTËR PËR SHKAK TË KRYERJES SË EKZAMINIMIT MJEKËSOR NGA ADMINISTRATA GJYQËSORE NË KUADËR TË TETORIT ROZË, MUAJIN KUSHTUAR NDËRGJEGJËSIMIT DHE SENSIBILIZIMIT TË POPULLATËS MBI KANCERIN E GJIRIT, NË RRITJEN E VËMENDJES DHE MBËSHTETJES PËR VETËDIJEN, ZBULIMIN DHE TRAJTIMIN E HERSHËM, SI DHE KUJDESIN PËR KËTË SËMUNDJE. DUKE JU FALENDERUAR PËR MIRËKUPTIMIN!
NJOFTIM, DATË 08.09.2022 08.09.2022
Ju bëjmë me dijeni se gjykimet e planifikuara nga data 12/09/2022 deri në 21/09/2022 nga ana e gjyqtares Znj. Blerta Çibuku Marku nuk do të zhvillohen. Në lidhje me planifikimin e datave të ardhshme do të njoftoheni nga ana e sekretarisë gjyqësore
NJOFTIM, DATË 29.07.2022 29.07.2022
VENDIM BOJKOTI, DHOMA E AVOKATËVE TË SHQIPËRISË, NR. 3, DATË 07.07.2022 11.07.2022
NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET NË KRYESEKRETARI PËR DATËN 08.07.2022 07.07.2022
Në datën 08.07.2022 nuk do të kryhen veprime në Kryesekretarinë e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Gjirokastër për shkak të punimeve që zhvillohen në institucion. Duke ju falenderuar për mirëkuptimin !
NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET NË KRYESEKRETARI PËR DATËN 15.06.2022 14.06.2022
VENDIM BOJKOTI, DHOMA E AVOKATËVE TË SHQIPËRISË 13.06.2022
NJOFTIM 13.06.2022 13.06.2022
NJOFTIM PËR SHTYRJE TË GJYKIMEVE TË PLANIFIKUARA ME GJYQTARE BLERTA ÇIBUKU (MARKU) PËR DATAT 15.06.2022 DERI NË 17.06.2022.
NJOFTIM 11.06.2022 11.06.2022
NJOFTIM PËR SHTYRJE TË GJYKIMEVE TË PLANIFIKUARA ME GJYQTARE BLERTA ÇIBUKU (MARKU) PËR DATAT 13.06.2022 DHE 14.06.2022.
NJOFTIM DATË 18.03.2022 18.03.2022
Referuar VKM të datës 18.03.2022, në të cilën është vendosur që dita e hënë, datë 21.03.2022 është ditë pushimi për punonjësit e administratës shtetërore. Të ndodhur në këto kushte, gjykimet e planifikuara ditën e hënë nuk do të zhvillohen.