Titulli Publikuar më Veprime
DHUNA NЁ FAMILJE DHE URDHЁRA TЁ MЁNJЁHERSHЁM MBROJTJE PЁR VITET 2022-2023 12.02.2024
MATERIALI NGA INTERVISTA E GJYQTARIT TЁ MEDIAS Z. ARDIT KUKA MЁ DATЁ 31.01.2024
OPERACIONI TEMPULLI 2- NJOFTIM PËR MEDIA VENDIM NR. 56., DATË 25.01.2024 26.01.2024
OPERACIONI TEMPULLI 2- NJOFTIM PËR MEDIA VENDIM NR. 56., DATË 25.01.2024
OPERACIONI TEMPULLI 2- NJOFTIM PËR MEDIA VENDIM NR. 58., DATË 25.01.2024 25.01.2024
OPERACIONI TEMPULLI 2- NJOFTIM PËR MEDIA VENDIM NR. 58., DATË 25.01.2024
TAIKIMI ME TEMATIKЁ "EFEKTIVITETI I PROGRAMVE TЁ TRAJNIMIT PЁR GJYQTARЁT DHE PROKURORORЁT". 09.01.2024
TAIKIMI ME TEMATIKЁ "EFEKTIVITETI I PROGRAMVE TЁ TRAJNIMIT PЁR GJYQTARЁT DHE PROKURORORЁT" NGA SHKOLLA E MAGJISTRATURЁS.
GJYQ IMITUES. 75 VJETORI I “DITËS NDËRKOMBËTARE I TË DREJTAVE TË NJERIUT” 22.12.2023
NJOFTIM PЁR SHTYP PЁR SHTETATSIT E MITUR NЁ KONFLIKT ME LIGJIN E.K.; S.M.; O.Ç.; Xh.Ç.. 18.12.2023
Nё funksion tё transparencёs dhe mirёinformimit mbi çёshtje tё interesit tё lartё publik Gjykata e Shkallёs sё Parё e Juridiksionit tё Pёrgjithshёm Elbasan ju informon nё lidhje me çёshtjen nё ngarkim tё tё miturve nё konflikt me ligjin E.K.; S.M.; O.C.; Xh.Ç.; akuzuar pёr veprёn penale tё parashikuar nga neni 79/a, 25,22 etj tё Kodit Penal.
20 NËNTOR DITA NDËRKOMBËTARE E TË DREJTAVE TË FËMIJËVE 20.11.2023
TRYEZЁ TAKIMI “PROBLEMATIKAT E MEDIAS NЁ RAPORT ME GJYKATЁN” 14.11.2023
NJOFTIM PЁR SHTYP PЁR ÇЁSHTJEN ME KЁRKUES SHTETASIN ME INICIALE K.D. 27.10.2023
NJOFTIM 27.10.2023
Mirё se erdhёt! I urojmë suksese në rrugëtimin e tyre profesional gjyqtarëve, të cilët u caktuan për ushtrimin e funksionit të tyre në Gjykatën e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Elbasan: Z. ARDIT KUKA; Z. ARTUR PRENGA; Znj. AURORA ALIMADHI; Z. GJERGJI BAÇI; Znj. INA YZELLARI; Znj. OLTA CENAJ; Znj. THOMAIDHA ROÇA; Znj. YRFET SHKRELI. I urojmë suksese, gjyqtarit tё caktuar nё pozicionin e "Gjyqtarit tё Medias" në Gjykatën e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Elbasan: - Z. ARDIT KUKA Suksese! Gjykata e Shkallёs sё Parё e Juridiksionit tё Pёrgjithshёm Elbasan