Titulli Publikuar më Veprime
Urdhër Nr. 130, datë 03.06.2024 mbi ''Marrjen e masave për respektimin e solemnitetit të gjykimit'' 04.06.2024
Urdhër Nr. 130, datë 03.06.2024 mbi ''Marrjen e masave për respektimin e solemnitetit të gjykimit''
DEKLARATË PËR SHTYP- Gjykata e Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Durrës 03.06.2024
DEKLARATË PËR SHTYP- Gjykata e Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Durrës
Deklaratë për shtyp-Çështja B.L e ndjerë dhe i pandehur XH.L-GJDR-AL. 08.01.2024
Deklaratë për shtyp-Çështja B.L e ndjerë dhe i pandehur XH.L-GJDR-AL.
Njoftim me shpallje Znj. Servete Zenelaj 11.10.2022
Njoftim me shpallje Znj. Servete Zenelaj
Njoftim me shpallje Znj. Dafina Gega 11.10.2022
Njoftim me shpallje Znj. Dafina Gega
Njoftim me shpallje Z. Nazmi Tikvina 11.10.2022
Njoftim me shpallje Z. Nazmi Tikvina
Njoftim me shpallje Shoqëria ''Doni Construcions'' shpk 11.10.2022
Njoftim me shpallje Shoqëria ''Doni Construcions'' shpk
Njoftim me shpallje Znj. Romina Laze 11.10.2022
Njoftim me shpallje Znj. Romina Laze
Njoftim me shpallje Znj. Natasha Binjaku 11.10.2022
Njoftim me shpallje Znj. Natasha Binjaku
Njoftim me shpallje Znj. Marjeta Beqiraj 11.10.2022
Njoftim me shpallje Znj. Marjeta Beqiraj