Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim me shpallje për Z. Kol Reka 02.02.2023
Njoftim me shpallje për Z. Kol Reka
Njoftim me shpallje për Z. Rruzhdi Islamaj 02.02.2023
Njoftim me shpallje për Z. Rruzhdi Islamaj
Njoftim me shpallje për Z. Admir Hako Alikaj 02.02.2023
Njoftim me shpallje për Z. Admir Hako Alikaj
Njoftim me shpallje për Z-Znj. Fahim Hussainyan 01.02.2023
Njoftim me shpallje për Z-Znj. Fahim Hussainyan
Njoftim me shpallje për Znj. Tetjana Hoxha 01.02.2023
Njoftim me shpallje për Znj. Tetjana Hoxha
Njoftim me shpallje për Znj. Nazmie Hoti 01.02.2023
Njoftim me shpallje për Znj. Nazmie Hoti
Njoftim me shpallje për Znj. Fatbardha Shasivari dhe Z. Shkëlqim Shasivari 01.02.2023
Njoftim me shpallje për Znj. Fatbardha Shasivari dhe Z. Shkëlqim Shasivari
Njoftim me shpallje për Z. Sadetin Fishta 01.02.2023
Njoftim me shpallje për Z. Sadetin Fishta
Njoftim me shpallje për Z. Ramazan Alibejsi 01.02.2023
Njoftim me shpallje për Z. Ramazan Alibejsi
Njoftim me shpallje për Z. Mete Toska 01.02.2023
Njoftim me shpallje për Z. Mete Toska