Titulli Publikuar më Veprime
Vendim nr.169 datë 03.04.2024 për transferimin e gjyqtares Znj.Suela Lika 15.04.2024
Vendim nr.169 datë 03.04.2024 për transferimin e gjyqtares Znj.Suela Lika në procedurën e Lëvizjes Paralele në Gjykatën e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Elbasan
Vendim i shkurtuar- Pezullim gjykimi dhe dergim ne GJK 10.05.2023