Mirsevini në portalin e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Dibër


Në rubrikat e portalit do të gjeni informacion mbi çështjet gjyqësore seancat dhe shortin.

Ne kuader te rritjes se transparences Gjykata e Rrethit Gjyqesor Dibër, publikon informacion nepermjet : Portalit, Monitorit në ambientet e pritjes së qytetarëve , Stendës së publikimeve në ambientet e jashtme te Gjykates dhe pranë zyrës së kryesekretarisë  e vendosur në katin e parë të nderteses se Gjykates.


-Orari i punes:       

E Hënë - E premte 08:00 - 16:00

 

-Orari i pritjes së publikut:

E Hënë - E premte 10:00 - 16:00

 

Kontakte: 

 Adresa: Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi 8301, Shqipëri

  Tel :  0035521822507

email:kontakt.gjykatarrethitdiber@gjykata.gov.al

 


  Koordinatori për të drejtën e informimit:

  Elsi ÇAUSHI

  Email: elsi.caushi@gjykata.gov.al