Koordinatori për të drejtën e informimit.


        Z. Visar Hallvatori


Të dhënat e kontaktit:

        E-mail: Visar.Hallvatori@gjykata.gov.al 
        
        Tel/Fax : +355 222 43591

 

Adresa: Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër


              Rruga "Don BOSKO", Shkodër


Orari : E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00

 

Në linkun e mëposhtëm do të mund të njiheni me: "Planin Strategjik të Komunikimit për Sistemin Gjyqësor” dhe Rregulloren “Për komunikimin e Këshillit të Lartë Gjyqësor me median”.

http://klgj.al/kontakt-media/