Për një komunikim sa më të shpejtë si dhe me dëshirën e mirë për të qenë më pranë jush në gjithë problemet tuaja me gjyqësorin si dhe me Gjykatën e Shkodër në veçanti na ofrohet kjo mundësi komunikimi. Për çdo pakënaqësi, sugjerim apo vlerësim ju lutem na informoni sepse kjo na ndihmon në punën tonë dhe zgjidh më shpejt shqetësimet tuaja.

Ju lutemi na kontaktoni në të dhënat si më poshtë :

 
Gjykata  Rrethit Gjyqësor Shkodër
___________________________________

Adresa: Rruga “Don Bosko”, Shkodër

Tel/Fax: + 355 222 43591   Kryesekretaria

+ 355 222 43591   Nënpunesi i Mardhënieve me Publikun dhe Median - Koordinatori për të Drejtën e Informimit
    

 

E-mail:    njoftime.gjykata.shkoder@gjykata.gov.al    Kryesekretaria

                    info.gjykata,shkoder@gjykata.gov.al

                    Visar.Hallvatori@gjykata.gov.al    Nënpunesi i Marrëdhënieve me Publikun dhe Median - Koordinatori për të Drejtën e Informimit 

 

                     Zyra e Shërbimit Pukë (pranë ish-Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Pukë) 

                     Kontakt: gjykatapuke@gjykata.gov.al

             

 

Orari i Shërbimit:

e Hanë – e Premte ora; 0800 – 1600

 

Orari i veprimeve në kryesekretari:

e Hanë – e Premte ora; 0800 – 1600