Title Published on Actions
SHPALLJE PËR CAKTIMIN E DATËS DHE ORËS PËR SEANCËN GJYQËSORE - ANKUES FLAMUR HAKA etj. 01/12/2023
SHPALLJE PËR CAKTIMIN E DATËS DHE ORËS PËR SEANCËN GJYQËSORE - ANKUES TESI/SELIVAN BASHO etj 16/11/2023
SHPALLJE PËR CAKTIMIN E DATËS DHE ORËS PËR SEANCËN GJYQËSORE - ANKUES TESI/SELIVAN BASHO etj 27/10/2023
SHPALLJE PËR CAKTIMIN E DATËS DHE ORËS PËR SEANCËN GJYQËSORE - ANKUES ARDJAN ÇOPJA,KLAJDI DOKOLI ETJ 24/10/2023
SHPALLJE PËR CAKTIMIN E DATËS DHE ORËS PËR SEANCËN GJYQËSORE - ANKUES ERJOLA XHEKO 29/09/2023
SHPALLJE PËR CAKTIMIN E DATËS DHE ORËS PËR SEANCËN GJYQËSORE - ANKUES ERJOLA XHEKO 21/09/2023
SHPALLJE PËR CAKTIMIN E DATËS DHE ORËS PËR SEANCËN GJYQËSORE - SUBJEKTI GËZIM CAFI 14/09/2023
SHPALLJE PËR CAKTIMIN E DATËS DHE ORËS PËR SEANCËN GJYQËSORE - SUBJEKTI ANDREA AJASLLARI 14/09/2023
SHPALLJE PËR NJOFTIMIN E VENDIMIT NR.81, DATË 29.05.2023 08/09/2023
SHPALLJE PËR NJOFTIMIN E REKURSIT R-169 DATË 10.07.2023 12/07/2023