Titulli Publikuar më Veprime
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRË NË POZICIONIN "EKONOMIST/E" NE GJYKATËN E SHK.1 ,LUSHNJË 08.11.2022
NJOFTIM MBI REZULTATET E TESTIMIT ME SHKRIM PËR SEKRETAR/E GJYQËSOR NË GJYKATEN ADM. SHK1. SHKODËR 17.10.2022
NJOFTIM PER MBYLLJE TË LËVIZJES PARALELE PËR POZICIONIN SEKRETAR/E GJYQËSORE NË GJYKATËN DIBËR 14.10.2022
NJOFTIM MBI REZULTATET PËRFUNDIMTARE PËR SEKRETAR/E GJYQËSOR NË GJYKATEN E RRETHIT LEZHË 14.10.2022
MBYLLJE E LEVIZJES PARALELE PER VENDIN VAKANT NE POZICIONIN EKONOMISTE NE GJYKATEN E RRETHIT LUSHNJE 10.10.2022
SHPALLJE PËR NJE VEND VAKANT NE POZICIONIN "SHOFER" NË GJYKATËN E POSACME TE APELIT KKO 27.09.2022
NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR SEKRETAR/E GJYQËSOR NË GJYKATEN E RRETHIT LEZHË 27.09.2022
VERIFIKIMI PARAPRAK I LEVIZJES PARALELE NE PER SEKRETAR GJYQESOR NË GJYKATËN E POSAÇME TE APELI KKO 26.09.2022
SHPALLJE PER NJE VEND 'SPECIALIST IT DHE MARDHENIEVE ME PUBLIKUN ' NE GJYKATEN E RRETHIT POGRADEC 13.09.2022
SHPALLJE PËR NJE VEND VAKANT NE POZICIONIN "SHOFER" NË GJYKATËN E POSACME TE APELIT KKO 07.09.2022