Titulli Publikuar më Veprime
KOMUNIKIM PËR MEDIAN I DATËS 25 NËNTOR 2022 25.11.2022
KOMUNIKIM PËR MEDIAN I DATËS 24 NËNTOR 2022 24.11.2022
KOMUNIKIM PËR MEDIAN I DATËS 9 NËNTOR 2022 09.11.2022
KOMUNIKIM PËR MEDIAN I DATËS 4 NËNTOR 2022 09.11.2022
KOMUNIKIM 21.10.2022 21.10.2022
Më 21.10.2022, në ambientet e Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar u zhvillua takim mes Ambasadores së Shteteve të Bashkuara të Amerikës Znj. Yuri Kim dhe gjyqtarëve të kësaj gjykate, me praninë edhe të Kryetares së Këshillit të Lartë Gjyqësor Znj. Naureda Llagami. Gjatë takimit, Ambasadorja vuri në dukje rëndësinë që kanë gjyqtarët e pavarur dhe me integritet, për të rritur besimin e shqiptarëve te drejtësia dhe për të çuar përpara vendin e tyre.
KOMUNIKIM PËR MEDIAN I DATËS 13 TETOR 2022 13.10.2022
KOMUNIKIM PËR MEDIAN I DATËS 11 TETOR 2022 11.10.2022
KOMUNIKIM PËR MEDIAN I DATËS 11 TETOR 2022 11.10.2022
SHPALLJE PER NJOFTIMIN E VENDIMIT TE PERSONIT TE TRETE SHOQERIA "TRI-AL" SHPK 10.10.2022
SHPALLJE PER NJOFTIMIN E REKURSEVE R-143, R-144 TE PERSONIT TE TRETE SHOQERIA "TRI-AL" SHPK 10.10.2022