Mirësevini në faqen zyrtare të Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë

 

 

Këshilli i Lartë Gjyqësor, në vijim të procesit të zbatimit të "Hartës së Re Gjyqësore", informon në lidhje me funksionimin e Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, si dhe Zyrat e Shërbimit.

 

 

 

Në linkun e mëposhtëm do të mund të njiheni me: "Planin Strategjik të Komunikimit për Sistemin Gjyqësor”  dhe Rregulloren “Për komunikimin e Këshillit të Lartë Gjyqësor me median”.

 

 

 

 

ORARI I SHËRBIMIT [ E Hënë – E Pemte ]:

 

08:00 - 16:00    Kërkesë Padi, Ankime etj...

 

08:00 - 16:00    Vërtetime, Tërheqje Vendimeve etj...

 

 

Kontakt e-mail: info.administrativetirana@gjykata.gov.al

Kliko--> Kontakt Media KLGJ

Kliko--> Facebook KLGJ

Kliko--> Facebook Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë

Kliko--> Instagram Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë

 

Fature arketimi 1%

Shkarko Faturën 1%

 

Kopje te regjistrimit Audio

Shkarko Formularin për Kopje të Regjistrimit Audio

 

Shkarko--> Formularin e Ankesës