Kordinatori per te drejten e informimit i Gjykates se Apelit Vlore:                         

 Mariola Selimaj
                                                                                                               
 
 
                                                                                         
 email:mariola.selimaj@gjykata.gov.al

 
Adresa:
Rruga "Gjergj Kastrioti" ,pranë Zyrës së Punësimit Vlore

Orari:E hene - E enjte 10:00 - 16:00

 

Nënpunësi per marrëdhënie me publikun dhe median

 Belinda Haxhiaj(Mucaj)

 email:belinda.mucaj@gjykata.gov.al