Për te kerkur informacine prane Gjykata e Apelit Tirane mund te na kontaktoni :

Ne adresen email : jonida.capo@gjykata.gov.al

NJOFTIM

Për shkak të ngarkesë së punës, ju informojmë se për të marrë
informacion nga numrat e kontakteve 0677374414 dhe
0685713708 të Gjykatës së Apelit Tiranë, shërbimi i kërkuar do
të kërkohet dhe jepet me anë të sms-sw nga ora 15:00 - 16:00.

GJYKATA E APELIT TIRANË