Titulli Publikuar më Veprime
NJOFTIM - Nga data 30 Prill - mbyllen te gjitha sportelet te arkivit shteteror te sis. gjyqesore 29.04.2022
NJOFTIM - Nga data 30 Prill - mbyllen te gjitha sportelet fizike te arkivit shteteror te sistemit gjyqesore
Plani Strategjik i Komunikimit për Sistemin Gjyqësor 05.04.2022
Plani Strategjik i Komunikimit për Sistemin Gjyqësor
Rregullore për Marrëdhëniet e Gjykatës me Publikun 05.04.2022
Rregullore për Marrëdhëniet e Gjykatës me Publikun
NJOFTIM PER PUBLIKUN - Dite e Hapur ne Gjykaten e Apelit Shkoder 01.04.2022
NJOFTIM PER PUBLIKUN - Dite e Hapur ne Gjykaten e Apelit Shkoder
Vendim Mbledhja e Përgjithshme e Gjyqtarëve DATE 24.03.2022 24.03.2022
Vendim Mbledhja e Përgjithshme e Gjyqtarëve DATE 24.03.2022
NJOFTIM PER DITE PUSHIMI DHE SHTYRJE SEANCASH TE DATES 21.03.2022 18.03.2022
NJOFTIM PER DITE PUSHIMI DHE SHTYRJE SEANCASH TE DATES 21.03.2022
NJOFTIM - Mbi mbledhjen e pergjithshme te Gjyqtareve te Gjykates se Apelit Shkoder DATE 24.03.2022 18.03.2022
NJOFTIM - Mbi mbledhjen e pergjithshme te Gjyqtareve te Gjykates se Apelit Shkoder DATE 24.03.2022
Kontaktet-e-Gjyqtareve-per-Media 10.02.2022
Kontaktet-e-Gjyqtareve-per-Media
NJOFTIM - PER MOS ZHVILLIMIN E SEANCAVE GJYQESORE TE GJYQTARES V.OSMANAJ - DATE 24.01.2022 24.01.2022
NJOFTIM - PER MOS ZHVILLIMIN E SEANCAVE GJYQESORE TE GJYQTARES V.OSMANAJ - DATE 24.01.2022
Rubrika_Anti-korrupsion_GJYKATA_E_APELIT_SHKODER 17.12.2021
Rubrika_Anti-korrupsion_GJYKATA_E_APELIT_SHKODER