MIRËSEVINI!

 

GJYKATA E APELIT SHKODER

Kontakt\ e-mail : 

Link: Masat e COVID-19 KLGJ : http://klgj.al/covid-19/ 

Link: Media KLGJ : http://klgj.al/kontakt-media/ 

Link: Facebook KLGJ : https://www.facebook.com/KeshilliLarteGjyqesor/

 


 _______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

kliko këtu-----> LISTAT E GJYQEVE <---- kliko këtu ----> LAJMERIME PER PUBLIKUN DHE MEDIAN <----- kliko këtu

_______________________________________________________________________________________________________________________________________


 

 

 

 

 

Publiku mund t’u referohet burimeve të mëposhtme, për më shumë informacion:

Faqet zyrtare të Gjykatave

Këshilli i Lartë  Gjyqësor (http://klgj.al)

Këshilli i Lartë  i Prokurorisë (https://klp.al)

Ministria e Drejtësisë (http://www.drejtesia.gov.al )

Dhoma Kombëtare e Avokatisë (http://www.dhka.org.al)
GJYKATA E APELIT SHKODER

Kontakt :