Titulli Publikuar më Veprime
Shpallje Publike Erilda Elezi 28.05.2024
Shpallje Publike Alketa Bastari Xhyra 28.05.2024
Shpallje Publike Marie Tanku 28.05.2024
Shpallje Publike Ibrahim Koci 28.05.2024
Shpallje Publike Shoqeria E.I. Konstruksion 28.05.2024
Shpallje publike Espiredion Buzo 28.05.2024
Shpallje Publike Emanuela Latja dhe i padituri Erion Latja 28.05.2024
Shpallje Publike Arben Lekaj, Blendi Lekaj, Nevila Bilali (Lekaj) 28.05.2024
Shpallje Publike Osman Stafa 28.05.2024
Shpallje Publike Alma Roshi 28.05.2024