NJOFTIM

 

Lista e çështejve të shortuara në Gjykatën e Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm me datë 03.02.2023: (Kliko këtu)

Shorti datës 07.02.2023 (Klikoni këtu)

Për të kërkuar në listën në pdf ju lutem veproni si më poshtë:

1. Klikoni dokumentin ne formatin pdf:

 

2. Shtypni butonin CTRL+F dhe vendosni emrin e pales.

 

 ============================================================================================================

Me qëllim lehtësimin e komunikimit për çdo kategori personash që u nevojitet shërbimi apo informacioni nga Gjykata e Apelit Tiranë, ju ftojmë të ndiqni një ose disa nga rrugët e mëposhtme :

 

  1. Formulari elektronik i aplikimit

 

Këtu do të gjeni formularin elektronik të aplikimit, nëpërmjet të cilit ju mund të kërkoni të merrni informacionin e nevojshëm për çështjen tuaj gjyqësore, si edhe informacionin mbi veprimtarinë e gjykatës së apelit

 

Si të plotësoni "Formularin Elektronik të Aplikimit" për marrje dokumentacioni/vërtetimi nga gjykata.

 

  1. Zyra e Informacionit dhe adresat elektronike për çështjen tuaj gjyqësore

 

Çdo person fizik ose juridik, që kanë një proces gjyqësor në gjykatën e apelit, ose përfaqësuesi i tyre me prokurë të posaçme, mund të kërkojë informacion:

 

  1. a) pranë Zyrës së Informacionit, përgjatë gjithë orarit zyrtar, nga ora 08:00 – 16:00.
  2. b) nëpërmjet adresës së postës elektronike sherbime@gjykata.gov.al
  3. c) nëpërmjet numrit të telefonit 0677374414

 

III. Zyra e Informacionit dhe adresat elektronike për informacionin lidhur me veprimtarinë e gjykatës së apelit, bazuar në të drejtën për informim

 

Çdo person fizik ose juridik që kërkon të marrë informacion lidhur me Gjykatën e Apelit, për të dhëna që gëzojnë mbrojtje nga e drejta për informim, mund të paraqesë kërkesën :

 

  1. a) pranë Zyrës së Informacionit, përgjatë gjithë orarit zyrtar, nga ora 08:00 – 16:00.
  2. b) nëpërmjet adresës së postës elektronike info@gjykata.gov.al
  3. c) nëpërmjet numrit të telefonit 0685713708

 

VËMENDJE : Për çdo informacion që kërkohet në një nga rastet dhe mënyrat e mësipërme, ju duhet të paraqisni kartën tuaj të identitetit.

 

 

Video Informuese për Publikun

 

Si të plotësoni "Formularin Elektronik të Aplikimit" për marrje dokumentacioni/vërtetimi nga gjykata.

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

 

  

 

Video informuese për Ndërmjtësimin

 


 

 

NJOFTIM

 

Sot, më datë 17.06.2021 Këshilli i Gjykatës së Apelit Tiranë, miratojë nismën “Për një gjykatë të hapur për të gjithë”, të propozuar nga Gjyqtarja e Medias znj. Edlira Petri duke bërë të mundur që e premtja e fundit e çdo muaji, të jetë një ditë e hapur për publikun, që dëshiron të vizitojë Gjykatën e Apelit Tiranë.

 

 

Me konsideratë,

Specialiste e Marrëdhënieve me Publikun dhe Median

Jonida Capo

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NJOFTIM

Njoftim ne baze te vendimit numer 121 Prot, date 21/03/2024 Për miratimin e formularit të ankesës për nënpunësit civilë gjyqësorë.

Për te shkarkuar Vendimi i Keshillit të Gjykates Kliko ketu

Për te shkarkuar Formularin e Ankeses kancelar Kliko ketu

Për te shkarkuar Formularin e Ankeses nenpunes Kliko Ketu