Titulli Publikuar më Veprime
Gjykata e Posacme e Apelit K K Organizuar shpallje procedure levije paraleke dhe pranim M_PUBLIKUN. 16.09.2021
Gjykata e Rrethit Gjyqesor Durres shpallje lëvizje paralele dhe pranim ARKIVIST 16.09.2021
Gjykata Administrative e Sh. I Tirane shpallje levizje paralele dhe pranim IT 16.09.2021
GjykataAdministrative e Sh.I Tirane shpallje levizje paralele dhe pranim Arkivist 16.09.2021
Gjykata e Rrethit Durres shpallje lëvizje paralele dhe pranim IT 16.09.2021
Njoftim Perfundim F1 pozisioni KDBuzheti Rrethi Kavaje 15.06.2021
Njoftim per pozicion vakant Kryetar Deges Buxhetit Rrethi Kavaje 15.06.2021
Njoftim mbi verifikimin paraprak për pozicionin sekretare Apeli Vlorë 15.06.2021
Njoftim per shpallje procedure levije paraleke pozicioni ARKIVIST Gj.Rr.Shkoder 12.05.2021
Njoftim fituesi per fazen e dyte Gj.Rr. Gjyqesor Kavaje 12.05.2021