Kordinatori per te drejten e informimit i Gjykates se Apelit Durres:

 Specialist i Mardhenjeve me Publikun dhe Median  Erneste Asllani 

 0676054400Kontakte te tjere:

 Marsida JANI (Kancelare)

 email:marsida.jani@gjykata.gov.al

 
Adresa: 
Rruga: "Bajram Tusha " , Lagjia 14, Shkozet, Durres

Orari: E hene - E premte 08:00 - 16:00