Titulli Publikuar më Veprime
Formular Aplikimi per Marrje dokumentash nga Arkiva e Gjykates Shkoder
Programi i Transparences Gj. Rr. Gj. Shkoder
Regjistri i Kerkesave dhe Pergjigjeve