Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim me Shpallje.Njesia Administrative Ballaban.Fshati Vinokash. 15-10-2018
Njoftim me Shpallje.Njesia Administrative Ballaban.Fshati Vinokash. Paditese : Anila Rapo Ipaditur : Neim Rapo
Shpallje Vendimi. Njesia Administrative Lukove.Bashkia Himare. 08-10-2018
Shpallje Vendimi. Njesia Administrative Lukove.Bashkia Himare. Padites : Selam Kasaj ,Banues ne Lukove. E Paditur : Kasjani Kasaj ,Banues ne Lukove.
Shpallje Ankimimi.Bashkia Permet 08-10-2018
Shpallje Ankimimi.Bashkia Permet Padites: Drejtoria e Pergjitheshme e Agjensise se Trajtimit te Kredive Tirane. I paditur : Gjergji Izet Muço (Jorgo Izet Kristo) Banues ne Permet. Marsela Papa (Muço) Banues ne Permet. Noela Duralliu Banuese ne Permet. Zyra Vendore e Rregjistrimit te Pasurive te Paluejteshme Permet.
Vendim me Shpallje.Bashkia Permet. 08-10-2018
Vendim me Shpallje.Bashkia Permet. Padites: Drejtoria e Pergjitheshme e Agjensise te Trajtimit te Kredive Tirane. Te Paditur: Jorgo Kristo . Banues ne lagjia " Partizani" Permet. Marsela Papa .Banues ne lagjen "Partizani "Permet Noela Morava. Banues ne lagjen "Partizani" Permet. Zyra Vendore e Rregjistrimit te Pasurive te Paluejshme Permet.
Njoftim me shpallje .Njesia Administrative Piskove.Bashkia Permet. 08-10-2018
Njoftim me shpallje .Njesia Administrative Piskove.Bashkia Permet. Paditesit: Emirjon Ibrahimi ,Kosove Permet. Epaditur : Zenepe Ibrahimi ,Kosove Permet.
Lista e Psikologeve Vlersues dhe Asistues qe Thirren ne sistemin e Drejtesise 05-10-2018
Lista e Psikologeve Vlersues dhe Asistues qe Thirren ne sistemin e Drejtesise
Vendim me shpallje. Bashkia Tirane. 01-10-2018
Padites: Subjekti" ILDI" Sh.p.k. Ipaditur: Shoqeria " Sun Petroleoum Albania "Sh.pk ,Rruga "Lord Bajron" ,Nr 15/2.
Shpallje Vendimi. 28-09-2018
Kerkues Prokuroria prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Permet.
Njoftim me Shpallje. 27-09-2018
Kerkues: Prokuroria e Rrethit Gjyqesor Permet Viktime: Dhurata Nika .
Shpallje Vendimi.Bashkia Tirane. 17-09-2018
Shpallje Vendimi . Bashkia Tirane. Padites: Alket Goxhabashi I paditur: Agjensia e Trajtimit te Pronave Tirane. Marie Xhitoni Adrese : Rruga e "Dibres" , Tirane. Rudolf Zaharia Adresa: Rruga e "Dibres" ,Tirane. Thoma Tirana Adresa : Bulevardi "Gjergj Fishta" Tirane.