Mirsevini  ne faqen  zyrtare  te  GJYKATES  RRETHIT  GJYQESOR  PERMET.

 


       
                                                                Të nderuar lexues!
                Na lejoni t'ju urojmë mirëseardhjen në faqen zyrtare  të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Permet, një nder gjykatat  e shkallës së parë. 
                Ne rubriken Pasqyra e Shtypit ju do te gjeni njoftime te kesaj Gjykate si Programin e Trasparences dhe formularet e kerkeses per transparencen.
                Në këtë faqe Ju do të gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm mbi gjykatën, strukturën, shërbimet si dhe çdo informacion tjetër të dobishëm për zhvillimin e gjykimeve. 
Orari i shërbimit :  
                 E HËNË – E PREMTE   ORA  08.00 - 16.00
 
                Tel/Fax 081323500,081322445.
 
 
                                       Koordinator për të drejtën e informimit
 
            Koordinatori për të drejtën e informimit i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Permet.
 
Robert  Graci
Email:        Robert.graci@gjykata.gov.al
Tel/Fax      081322445
Adresa:     Ruga “Meleq Gosnishti” Permet 
Orari:        E Hënë - E premte 08:00 - 16:00
    
Ju faleminderit!
Gjykata e Rrethit Gjyqësor Permet.