Titulli Publikuar më Veprime
FORMULARE PER TE DHENAT E KONTAKTIT 11-04-2018
FORMULARE PER TE DHENAT E KONTAKTIT per te siguruar njoftimin e paleve dhe personave e thirrur ne gjykim. Duhet te plotesohet nga palet se bashku me kerkese padine.
SHPALLJE VENDIMI DREJTUAR FLORIAN EDMOND MAFIQI 03-04-2018
AFISHIM ME SHPALLJE DREJTUAR MARIE KRISTO SHABANI 30-03-2018
AFISHIM ME SHPALLJE DREJTUAR ZENGJINE MUSTAFAJ 30-03-2018
AFISHIM ME SHPALLJE DREJTUAR PLLUMB MEÇI 30-03-2018
AFISHIM ME SHPALLJE DREJTUAR BILBIL HOXHA, GRAMOS HOXHA ETJ. 30-03-2018
AFISHIM ME SHPALLJE DREJTUAR BILBIL HOXHA, GRAMOS HOXHA , GENTIAN HOXHA, SABIRE HOXHA, OSMAN ERVISHI, HAMIT SARAÇI, SHKELQIM SULA, PLLUMB MEÇI
SHPALLJE VENDIMI DREJTUAR THEODHORAQ SPIRO SHUTI 28-03-2018
SHPALLJE VENDIMI DREJTUAR KIMETE MUSTAFA IBRAHISMKA 28-03-2018
SHPALLJE VENDIMI DREJTUAR GEZIM MYSLIM METUSHI 28-03-2018
SHPALLJE VENDIMI DREJTUAR EDI VEIS SINANI 28-03-2018