Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim me shpallje e datës 19.06.2018 për Violeta Vlashaj (Zefi) 21-06-2018
Njoftim me shpallje e datës 19.06.2018 për Violeta Vlashaj (Zefi)
Shpallje për komunikim vendimi gjyqësor nr.245 datë 04.05.2018 21-06-2018
Shpallje për komunikim vendimi gjyqësor nr.245 datë 04.05.2018
Shpallje për komunikim vendimi gjyqësor nr.220 datë 11.05.2018 21-06-2018
Shpallje për komunikim vendimi gjyqësor nr.220 datë 11.05.2018
Njoftim me shpallje e datës 18.06.2018 për Fabiola Kujtim Toçi 21-06-2018
Njoftim me shpallje e datës 18.06.2018 për Fabiola Kujtim Toçi
Njoftim me shpallje e datës 20.06.2018 për shoqërinë "Nuti" sh.p.k 21-06-2018
Njoftim me shpallje e datës 20.06.2018 për shoqërinë "Nuti" sh.p.k
Njoftim me shpallje e datës 20.06.2018 për shoqërinë D&J "Porta Korona" sh.p.k 21-06-2018
Njoftim me shpallje e datës 20.06.2018 për shoqërinë D&J "Porta Korona" sh.p.k
Shpallje për gjyq e datës 20.06.2018 për Ardiana Kadija, Nensi Kadija etj 21-06-2018
Shpallje për gjyq e datës 20.06.2018 për Ardiana Kadija, Nensi Kadija etj
Njoftim me shpallje e datës 20.06.2018 për Prene Gjergj Zefi Perndrecaj etj 21-06-2018
Njoftim me shpallje e datës 20.06.2018 për Prene Gjergj Zefi Perndrecaj etj
Shpallje për gjyq e datës 18.06.2018 për Arben Dedgionaj dhe Mimoza Dedgjonaj 18-06-2018
Shpallje për gjyq e datës 18.06.2018 për Arben Dedgionaj dhe Mimoza Dedgjonaj
Shpallje për gjyq e datës 18.06.2018 për Kol Regji 18-06-2018
Shpallje për gjyq e datës 18.06.2018 për Kol Regji