Titulli Publikuar më Veprime
Komunikim vendimi per Vait Mele,Ramazan Deda 26-04-2019
Njoftim seance date 14.05.2019 per Paulin Balozi dhe Gjon Balozi 26-04-2019
Njoftim seance date 16.05.2019 per Lene,Kristina,Luigj,Tonin dhe Djella Preka 24-04-2019
Komunikim seance date 09.05.2019 per B.Topalli,A.Topalli,G.Topalli,R.Topalli etj 23-04-2019
Komunikim vendimi per Gezim haxhia dhe shoqeria "Microkredit Albania" sha 16-04-2019
Komunikim vendimi me shpallje per Gezim Haxhia dhe Emiranda Luli 15-04-2019
Komunikim vendimi me shpallje Kastriot Vata,Deli Reci,Tefik Vata 12-04-2019
Komunikim seance date 03.05.2019 per Valbona Zeneli,Nertila Lamaj etj. 12-04-2019
Komunikim seance per Kadri Dema,Musa Dema,Naze Canaj,Qamile Bercaj,Sh.Smaja,A.Elezi,etj 09-04-2019
Komunikim seance date 19.04.2019 per Ermira Peca,Eglen Veseli 08-04-2019