Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim me shpallje Dritan Tafaruci 07-12-2018
Dhjetor 2018
Njoftim me shpallje 2 - Hasan Gerdeci etj.... 27-11-2018
Njoftohen me shpallje per daten e gjyqit me 11.12.2018 palet: Hasan Gerdeci, Myzejen Gerdeci, Taulant Gerdeci dhe Valbona Hyka Gerdeci
Njoftim me shpallje - Hasan Gerdeci, Myzejen Gerdeci, Taulant Gerdeci dhe Valbona Hyka 19-11-2018
Njoftim me shpallje - Albi Cangu 09-11-2018
Njoftim me shpallje - Afrim Ferra dhe Dritan Ferra 03-10-2018
Njoftim me shpallje - Afrim Ferra dhe Dritan Ferra
Njoftim me shpallje - Vilson Beqiri (Erjon Beshiri) 03-10-2018
Njoftim me shpallje - Vilson Beqiri (Erjon Beshiri)
Njoftim me shpallje - Klotilda Xhavit Zalla 24-07-2018
Njoftim me shpallje - Klotilda Xhavit Zalla
Njoftim me shpallje - Blerina Xhavit Mana 24-07-2018
Njoftim me shpallje - Blerina Xhavit Mana
Njoftim me shpallje - Shoq. Taci Oil International Trading Supply Company 24-07-2018
Njoftim me shpallje - Shoq. Taci Oil International Trading Supply Company
Njoftim me shpallje - Lulzim Selimaj 19-07-2018
Njoftim me shpallje - Lulzim Selimaj