Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim me shpallje publike per shtetasit Xhoni Backa dhe Irena Vreto 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Rafail Milo 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasen Nefise Bilbili (Pupa) 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasen Mirela Duro 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetaset Miranda Bani dhe Briketa Hajno 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Leonard Qoshlli 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Kristi Ndoja 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Kostandin Karamuco 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Kosta Voda 26-09-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasit Fuat Beqiri dhe Malo Beqiri 26-09-2018