Titulli Publikuar më Veprime
Njoftime me shpallje publike - Shkarkoni dokumentin bashkengjitur 23-02-2018
Njoftim me shpallje publike - shkarkoni dokumentin 16-02-2018
Njoftime me shpallje publike - Shkarkoni dokumentin bashkangjitur 16-02-2018
Njoftime me shpallje publike - Shkarkoni dokumentin bashkangjitur 16-02-2018
Njoftim me shpallje per Mirela Caushaj dhe Artan Caushaj 23-12-2017
Njoftim me shpallje per Mirela Caushaj dhe Artan Caushaj per zhvillimin e seances pergatitore me dt. 15.02.2018, ora 08:30. Shkarkoni dokumentin PDF per me shume detaje.
Njoftim me shpallje per Gentiana Tafa 11-12-2017
Njoftim me shpallje per Gentiana Tafa per seancen dt. 30.01.2018, ora 09:30
Njoftim me shpallje per Ramiz Halili 11-12-2017
Njoftim me shpallje per Ramiz Halili per seancen dt. 01.02.2018, ora 12:30
Njoftim me shpallje per Xhorxhina Gosa 11-12-2017
Njoftim me shpallje per Xhorxhina Gosa per seancen dt. 20.12.2017, ora 11:30
Njoftim me shpallje per Denisa Proshku 11-12-2017
Njoftim me shpallje per Denisa Proshku per dt. 28.12.2017, ora 14:45
Njoftim me shpallje per te paditurat Fatime Gjini dhe Anjeza Gjini 11-12-2017
Njoftim me shpallje per te paditurat Fatime Gjini dhe Anjeza Gjini per seancen e dates 22.01.2018, ora 09:30