Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim per shpallje Lulzime buzi dhe Petrit Buzi 30-07-2018
Njoftim per shpallje Lulzime buzi dhe Petrit Buzi
Njoftim per shpallje per Blerta Suloavdulaj dhe Gentjan Suloavdulaj 30-07-2018
Njoftim per shpallje per Blerta Suloavdulaj dhe Gentjan Suloavdulaj
Njoftim per shpallje Fatjon Muskaj, Vasil Konomi, Hodo Memo 30-07-2018
PADITES : Fatjon Muskaj, Vasil Konomi, Hodo Memo. I PADITUR: Zyra permbarimore “Ina Barjamaj”, Jaup Jaupaj, Subjekti tregtar “A&E Konstuksion” sh.p.k. Subjekti tregtar “AFE Konstuksion” sh.p.k
Njoftim Shpallje per Rolant Qajalliu 30-07-2018
Njoftim Shpallje per Rolant Qajalliu
Njoftim Shpalljhe per Saimir Hilaj dhe Arta Hilaj 30-07-2018
Njoftim Shpalljhe per Saimir Hilaj dhe Arta Hilaj
Thirrje per njoftim per daten e gjyqit 20-07-2018
Z. Sabit Neziri, Shoqeria WW Geo Shpk,Shoqeria Kalabria Internacional,Shoqeria Kristal Interal Shpk,Shoqeria Mercyry Trade shpk:
Shpallje Publike 20-07-2018
Thirrje per gjyq Z.Bilbil Xhezaj 18-07-2018
Njoftim per gjyq ALBTELECOM ALBANIA DHE SHOQERIA ACT ALBANIA 09-07-2018
Njoftim per gjyq ALBTELECOM ALBANIA DHE SHOQERIA ACT ALBANIA
Thirrje per gjykim Kostandin Prifti 09-07-2018
Thirrje per gjykim Kostandin Prifti