Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim Shpallje nga Kryesekretaria e Gjykates 06-08-2018
Njoftim Shpallje nga Kryesekretaria e Gjykates.
Shpalljet e Kryesekretarise dt.27.07.2018 30-07-2018
Shpalljet e Kryesekretarise dt.27.07.2018
Njoftim Shpallje nga Kryesekretaria Dt 23.07.2018 23-07-2018
Njoftim Shpallje nga Kryesekretaria Dt 23.07.2018
Njoftim Shpallje nga Kryesekretaria Gjykates dt.13.07.2018 17-07-2018
Njoftim Shpallje nga Kryesekretaria Gjykates dt.13.07.2018
Shpalljet e kryesekretarise dt 23.03.2018. 26-03-2018
Shpallje nga Kryesekretaria te dt 16.03.2018 19-03-2018
Shpallje nga Kryesekretaria te dates 13.03.2018. 15-03-2018
Shpallje publike perElvira Nazeraj dhe Albert Nazeraj 06-03-2018
Shpallje publike perElvira Nazeraj dhe Albert Nazeraj
Shpallje publike per Raziko Kapllanaj dhe Lubjan Kapllanaj 06-03-2018
Shpallje publike per Raziko Kapllanaj dhe Lubjan Kapllanaj
Shpalljet e sekretarise dt. 05.03.2018 06-03-2018
Shpalljet e sekretarise dt. 05.03.2018