Titulli Publikuar më Veprime
njoftim punesim per arketar 14-05-2021
njoftim punesim per arketar
njoftim per sekretare gjyqesore 05-05-2021
njoftim per sekretare gjyqesore
Shpallje per levizje paralele dhe pranim ne sherbimin civil gjyqesor 02-04-2021
Shpallje per levizje paralele dhe pranim ne sherbimin civil gjyqesor
Njoftim per vende vakant 23-03-2021
Njoftim per vende vakant