Titulli Publikuar më Veprime
Shpallje për Elona Tati, Ingrid Kosova, Gjele Doda, Fatbel shpk, Deiflor shpk dhe Resmi Liko 08-01-2019
Shpallje për Elona Tati, Ingrid Kosova, Gjele Doda, Fatbel shpk, Deiflor shpk dhe Resmi Liko
Shpallje për Jamaku, Martin Doda, Pjetër Marku dhe Ari Rexhepi 08-01-2019
Shpallje për Jamaku, Martin Doda, Pjetër Marku dhe Ari Rexhepi
Shpallje për Besnik Shera, Primavera Industry, Avni Selimaj, Avdi Nuhaj dhe Fatbel 08-01-2019
Shpallje për Besnik Shera, Primavera Industry, Avni Selimaj, Avdi Nuhaj dhe Fatbel
Shpallje për Aleksandër Tarko, Eva Pano dhe Arben Ahmetllari 08-01-2019
Shpallje për Aleksandër Tarko, Eva Pano dhe Arben Ahmetllari
Shpallje për Sotirika Gugushi 13-12-2018
Shpallje për Sotirika Gugushi
Shpallje për Shoqëria Kapaj dhe Fatbel shpk 13-12-2018
Shpallje për Shoqëria Kapaj dhe Fatbel shpk
Shpallje për Nxhije Ekonomi, Klara Prifti, Keti Ekonomi , Karli Ekonomi, Kristaq Ekonimi etj 21-11-2018
Shpallje për Nxhije Ekonomi, Klara Prifti, Keti Ekonomi , Karli Ekonomi, Kristaq Ekonimi etj
Shpallje për Fatbardha Balla 19-10-2018
Shpallje për Fatbardha Balla
Shpallje për Artigian Cotto Albania dhe Shoqëria Sardi 19-10-2018
Shpallje për Artigian Cotto Albania dhe Shoqëria Sardi
Shpallje për Ertigen Orengzaj 19-10-2018
Shpallje për Ertigen Orengzaj