Titulli Publikuar më Veprime
Shpallje për Ornela Keta dhe Jonida Keta 23-02-2018
Shpallje për Ornela Keta dhe Jonida Keta
Shpallje për Shoqëria Tregtare Drita Agza shpk 23-02-2018
Shpallje për Shoqëria Tregtare Drita Agza shpk
Shpallje për Abidin Sahitaj 23-02-2018
Shpallje për Abidin Sahitaj
Shpallje për Fatbel Shpk 21-02-2018
Shpallje për Fatbel Shpk
Shpallje për Shoqëria Jul Mar shpk për seancën e datës 07.03.2018 ora 10 00 19-02-2018
Shpallje për Shoqëria Jul Mar shpk për seancën e datës 07.03.2018 ora 10 00
Shpallje për Mimoza Estrefi, Luljeta Mustafaj dhe Lirije Çifliku 14-02-2018
Shpallje për Mimoza Estrefi, Luljeta Mustafaj dhe Lirije Çifliku
Shpallje data 13.02.2018(2) 13-02-2018
Shpallje data 13.02.2018, Bujar Kikrri, Oksana Papajorgji, Zaim Zhupani, Novruz Tace, Lek Menga, Haxhire Kodraleti, Zehat Kodraleti, Esmeralda Kodraleti dhe Andrea Lekli.
Shpallje data 13.02.2018 13-02-2018
Shpallje per Jonida Semema, Blerina Seiti, Tomorr Fishta, Mondi Hoxha, Gezim Pirraci, Vjollca Fusha, Zamir Hyseni, Lindita Dedej, Nurije Xhela, Romeo Calleku, Lumturije Ahmeti, Perparim Ahmeti, Jonida Kajana, Ilirjana Kajana, Lule Qehaja, Anxhelo Janko, Gerta Dedja
Shpallje për Mare OIL shpk 12-02-2018
Shpallje për Mare OIL shpk
Shpallje për Hamzi Gjalpi dhe Gentiana Qela 09-02-2018
Shpallje për Hamzi Gjalpi dhe Gentiana Qela