Njoftime të fundit!
     
       NJOFTIM PËR SHTYP, me lidhur me gjykimin e çështjes penale që i përket shtetasit Alket Hatija (Shkarko Njoftimin për Shtyp).
 
     
         
     
Njoftim për shpalljen e listës së psikologëve, të ekspertëve kontabël, të ekspertëve profesionistë të sigurisë rrugore dhe aksidenteve, të ekpsertëve inxhinierë gjeodet, Inxhinier ndërtimi dhe vlersues të pasurive të paluajtshme për vitin 2017. (Lista mund të shkarkohet në rubrikën pasqyra e shtypit)