Title Published on Actions
Shpallje për Bardhok Ibrahimi, Luan Greca, EDIL Construction dhe DorianMersini 14/06/2019
Shpallje për Bardhok Ibrahimi, Luan Greca, EDIL Construction dhe DorianMersini
Shpallje për Migen Agasi, Eliverta Osmani dhe Violeta Rama 14/06/2019
Shpallje për Migen Agasi, Eliverta Osmani dhe Violeta Rama
Shpallje për IDAL CONSTRUCTION 24/04/2019
Shpallje për IDAL CONSTRUCTION
Analiza 2018 24/04/2019
Analiza 2018
Njoftim për Petro Vokopola dhe Dhimitër Vokopola 09/04/2019
Njoftim për Petro Vokopola dhe Dhimitër Vokopola
Shpallje të datës 09.04.2019 09/04/2019
Shpallje të datës 09.04.2019
Shpallje për Fiqiri Keçi, Lorenza Uruçi, Xhodijesa Uriçi, Kadim Buka dhe NAxhije Uruçi 08/04/2019
Shpallje për Fiqiri Keçi, Lorenza Uruçi, Xhodijesa Uriçi, Kadim Buka dhe NAxhije Uruçi
Shpallje për Fiqiri Keçi, Lorenza Uruçi, Xhodijesa Uriçi, Kadim Buka dhe NAxhije Uruçi 08/04/2019
Shpallje për Fiqiri Keçi, Lorenza Uruçi, Xhodijesa Uriçi, Kadim Buka dhe NAxhije Uruçi
Shpallje data 05.04.2019 BG 05/04/2019
Shpallje data 05.04.2019 BG
Shpallje data 27.03.2019 27/03/2019
Shpallje data 27.03.2019