Titulli Publikuar më Veprime
NJOFTIM ME SHPALLJE PER FABRIZIO POLIDORI 14-11-2017
NJOFTIM ME SHPALLJE PER SHOQERINE "ENJURGEN-1" SHPK 02-11-2017
NJOFTIM ME SHPALLJE PER SHOQERINE " ENARVI" shpk 02-11-2017
NJOFTIM ME SHPALLJE SHOQERIA "MIRI" SHPK 06-10-2017
NJOFTIM ME SHPALLJE SHOQERIA "RENALDO" shpk 02-10-2017
NJOFTIM ME SHPALLJE QKB SHOQERIA ENARVI shpk 20-09-2017
NJOFTIM ME SHPALLJE QKB SHOQERIA ENJURGEN 1 SH.P.K. 20-09-2017
NJOFTIM ME SHPALLJE SHOQERISE "ENARVI" shpk 26-07-2017
NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE 04-07-2017
Njoftim per vend te lire pune , Sekretare Gjyqesore
AFISHIM ME SHPALLJE PAULIN SALEPI
<P>Njoftojme shtetasin Paulin Salepi, i biri i Llazarit , banues ne lagjen “Deshmoret e Kombit ” ,Pll 13,shk.3, Ap.4, Berat ,</P><p> se data e ardheshme e séances pergatitore eshte 09.12.2015_ ora _11.00</P> <P>Kjo shpallje afishohet ne kendin e njoftimeve prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Berat dhe prane Bashkis Berat</P> <P>Ky njoftim qendron I afishuar jo me pak se 20 dite </P> <P>Me kalimin e ketij afati kjo shpallja quhet e komunikuar</P> <P>Mosardhja shkakton gjykim ne mungese </P> <P>Berat me 14.11.2016</P>